Dé oplossing voor elke zending
Altijd snel en helder antwoord
We gaan voor jou tot het uiterste!

Wereldwijd transport over zee

Goederen importeren vanuit China of je product exporteren naar Noord-Amerika? Welke wereldwijde bestemming je ook wil bereiken, wij staan voor je klaar om je te helpen. 

Zeevracht heeft namelijk, op z'n zachtst gezegd, iets meer voeten in de aarde dan transport over land. De vaktermen vliegen je om je oren, je krijgt offertes in verschillende valuta en je vergeet bijna de douane-afhandeling apart te regelen. Voor jou ingewikkeld, voor ons dagelijkse kost. Wij zijn je ideale vertrekpunt als het gaat om zeevracht!

Of je nu 1 pakket of een volle container wilt verschepen, voor ons maakt dat geen verschil. Wij verzorgen jouw transport met veel plezier van A tot Z. Je kunt er van op aan dat je zending met de grootste zorg wordt behandeld en op de voet wordt gevolgd tijdens z'n wereldreis. Je ontvangt bij ons 1 offerte voor je complete transport, van deur tot deur. Geen ingewikkelde tarieven op basis van nacalculatie, maar gewoon 1 prijs. In euro's.

Natuurlijk verzorgen wij ook alle documentatie en houden we je op de hoogte van bijvoorbeeld de aankomstdatum van de boot. Vervolgens stemmen wij de daadwerkelijke levering met de ontvanger af en zorgen we dat je zending z'n eindpunt volgens afspraak bereikt. Kortom: wij maken zeevracht voor jou een stuk minder ingewikkeld!

Helder Transport: voor een behouden vaart

Vul je gegevens in, dan sturen we je direct een heldere offerte!

Wereldkaart voor transport over de hele wereld
Klik op een continent voor meer informatie Created with Sketch.