Dé oplossing voor elke zending
Altijd snel en helder antwoord
We gaan voor jou tot het uiterste!

Wij zijn Helder

Wij zijn een stel frisse, enthousiaste vakidioten met samen meer dan 40 jaar ervaring in het transport. We weten de weg en verzorgen je transport van A tot Z. Douanedocumentatie of tijdslevering? Regelen we voor je. Wil je dat de ontvanger op de hoogte wordt gebracht van de aanstaande levering? Dan sturen wíj een vooraankondiging in jóuw huisstijl aan jóuw klant. 

Bij ons draait alles namelijk om jou. We willen jou blij maken. En jouw klant ook. Want daar worden wíj dan weer blij van.

Met heel veel plezier in ons werk gaan we graag alle transportuitdagingen aan. We gaan echt tot het uiterste om jou de beste oplossing te kunnen bieden. We automatiseren waar we kunnen om zo efficiënt mogelijk te kunnen blijven werken en zijn een moderne organisatie.

Maar we zijn ook best ouderwets, want persoonlijk contact vinden we enorm belangrijk. Misschien kunnen we je ook wel helpen met advies over het verpakken van je goederen? Meedenken en adviseren doen we met liefde.

Helder Transport: Jouw transport, ons feestje!

Lijkt het je wat om aan te sluiten bij ons topteam en groei jij met ons mee? Bekijk hier onze actuele vacatures!

Vul je gegevens in, dan sturen we je direct een heldere offerte!

Onze specialisten

Team

Onze klanten

Geven ons een 9

logo Bigairbag klant van Helder Transport
logo Dyade klant van Helder Transport
logo Motul klant van Helder Transport
logo Orange Climate klant van Helder Transport
logo PartsPoint Services klant van Helder Transport
logo Shell klant van Helder Transport
Nick Wever

"Als vaste logistiek partner zijn we enorm tevreden over de veelzijdigheid van Helder Transport. Ze schakelen met gemak van Europa leveringen, naar overzee import zendingen."

Nick Wever, Summit Benelux BV