Dé oplossing voor elke zending
Altijd snel en helder antwoord
We gaan voor jou tot het uiterste!

Wij zijn Helder

Wij zijn een stel frisse, enthousiaste vakidioten met samen meer dan 40 jaar ervaring in het transport. We weten de weg en verzorgen je transport van A tot Z. Douanedocumentatie of tijdslevering? Regelen we voor je. Wil je dat de ontvanger op de hoogte wordt gebracht van de aanstaande levering? Dan sturen wíj een vooraankondiging in jóuw huisstijl aan jóuw klant. 

Bij ons draait alles namelijk om jou. We willen jou blij maken. En jouw klant ook. Want daar worden wíj dan weer blij van.

Met heel veel plezier in ons werk gaan we graag alle transportuitdagingen aan. We gaan echt tot het uiterste om jou de beste oplossing te kunnen bieden. We automatiseren waar we kunnen om zo efficiënt mogelijk te kunnen blijven werken en zijn een moderne organisatie.

Maar we zijn ook best ouderwets, want persoonlijk contact vinden we enorm belangrijk. Misschien kunnen we je ook wel helpen met advies over het verpakken van je goederen? Meedenken en adviseren doen we met liefde.

Helder Transport: Jouw transport, ons feestje!


Lijkt het je wat om aan te sluiten bij ons topteam en groei jij met ons mee? Bekijk hier onze actuele vacatures!

Prijs ontvangen?

Vul je gegevens in, dan sturen we je direct een heldere offerte!

Inloggen

Onze specialisten

Samen meer dan 120 jaar ervaring.

Daniël
Daniël

Wegtransport Held

Geert-Jan
Geert-Jan

Zeevracht Topper

Maarten
Maarten

Chef Transport

Marieke
Marieke

Marketing

Roy
Roy

Held op wielen

Onze klanten

Geven ons een 8.5

Jouri

Om onze klanten op een zo goed mogelijke manier te kunnen bedienen waren wij op zoek naar een passende logistieke partner. Onze keuze is daarbij gevallen op Helder Transport. Vooral het meedenken tijdens het logistieke proces en de duidelijke communicatie helpt daarbij enorm.

Jouri, Tuinexpress