Dé oplossing voor elke zending
Altijd snel en helder antwoord
We gaan voor jou tot het uiterste!

Videonieuws maart - Je eigen transportpagina vind je op mijn.heldertransport.nl

Geplaatst op 25-03-2024.

De winter heeft zijn grip losgelaten en de frisse wind van de lente brengt nieuw leven. En net als de natuur ontvouwt, barst onze nieuwsbrief van frisse ideeën. Het is tijd voor de Helder Transport nieuwsbrief! Onze tweede alweer. Ditmaal met als centraal onderwerp: je eigen transportpagina waardoor het regelen van je zendingen nog makkelijk wordt.

Je eigen transportpagina vind je op mijn.heldertransport.nl

Nee, erg origineel is het niet, zo’n webadres als mijn.heldertransport.nl. Maar het is wel makkelijk te onthouden en dat vinden we belangrijk. Via mijn.heldertransport.nl kom je namelijk op het deel van de site waar je je eigen transport online kunt regelen. Je maakt eenmalig je account aan en in het vervolg kun je al je zendingen aanmaken, volgen en archiveren. 24 uur per dag, als je wilt.

Dit regel je eenvoudig online via onze website

Zelf je zending inplannen en volgen op het moment dat jij daar tijd voor hebt. ‘t Is echt een klus van niks als je dit via onze website doet. Wat kun je allemaal online regelen? Simpel samengevat: alles. Van het aanvragen (en goedkeuren) van een offerte tot het daadwerkelijk plannen van je transport.

Je kunt documenten als facturen en pakbonnen toevoegen en het transport volgen via de overzichtelijke routekaart. Tot slot maakt een persoonlijk adresboek het regelen van een (internationaal) transport echt een peulenschil.  

Zoals je van ons gewend bent, hebben we de gegevens die je moet invoeren tot het minimum beperkt en de formulieren hebben we overzichtelijk weten te houden. Maar je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Overtuig jezelf op mijn.heldertransport.nl. 

Hulp bij facturen voor zendingen naar de UK

Onze vrienden aan de overzijde van het kanaal hebben wat extra zaken bedacht waaraan een factuur bij de import moet voldoen. Het is belangrijk om je daar goed aan te houden want anders komen je goederen het land niet in. Om te voorkomen dat je iets vergeet, hebben we een checklist opgesteld. Kort en bondig, maar ook compleet. Die checklist vind je op onze website, om precies te zijn hier: https://heldertransport.nl/storage/app/media/Helder%20Transport%20-%20Checklist%20facturen%20VK.pdf.  

Reageren op deze nieuwsbrief? 

Heb je commentaar op de artikelen in deze nieuwsbrief? Aanvullingen? Of suggesties voor komende edities? Laat het ons vooral weten! Je kunt bellen natuurlijk (met Maarten, Chef Nieuwsbrief: 0570 760960), of mailen naar [email protected]


Terug naar nieuws