Dé oplossing voor elke zending
Altijd snel en helder antwoord
We gaan voor jou tot het uiterste!

Beoordelingen

5 klanten hebben ons beoordeeld. Lees hieronder hun ervaringen.

9 / 10

Schrijf ook een beoordeling


Nick Wever

10 / 10

Als vaste logistiek partner zijn we enorm tevreden over de veelzijdigheid van Helder Transport. Ze schakelen met gemak van Europa leveringen, naar overzee import zendingen.

- Nick Wever, bij Summit Benelux BV

Remco

9 / 10

“Ik zie zelden een bedrijf waarbij een professionele aanpak en persoonlijk contact zo goed in balans is. Het resultaat is een heldere en goede communicatie, iets wat schaars is in deze branche”

- Remco, bij Dyade Lubricants

Paul

9 / 10

“Onze zendingen kenmerken zich met name door het feit dat we op het laatste moment pas weten wat, hoeveel en waar de goederen geleverd moeten worden. Een flexibele, betrouwbare en ontzorgende partner als Helder transport is hierbij essentieel.”

- Paul, bij Oange Climate

Peter

9 / 10

De mannen van Helder Transport zijn super flexibel. Altijd bereid snel te schakelen, hoe moeilijk de aanvraag ook is. We hebben vaak ad hoc een oplossing nodig voor onze nationale en internationale leveringen, waarbij ook nog regelmatig een kooiaap gewenst is. Eén telefoontje en het is geregeld.

- Peter, bij PartsPoint

BigAirBag

8 / 10

Wij werken erg graag met Helder Transport omdat ze naast goede tarieven ook nog eens de beste service aanbieden. Er wordt in alle gevallen enorm meegedacht naar de best mogelijke oplossing. Het is tevens top dat ze de communicatie met onze klanten op zich nemen, zodat wij ons zorgeloos op andere dingen kunnen concentreren. Heel fijn om zo'n flexibele transportpartner te hebben.

- BigAirBag, x bij BigAirBag